Základní škola Březová, okres Sokolov
608 323 025,    |  » kontakty «  |

Zprávy z 5. B

náhled

Zprávy ze třídy 5. B

  1. Na dálku jsme ukončili první pololetí školního roku 2020/2021. Všichni jsme si přáli být ve škole. Dokonce proběhla konzultace jeden na jednoho. Ráďa si paní učitelku našel a příjemně ji překvapil.
  2. On-line výuku paní učitelce usnadňujeme. Sami připravujeme formou referátů výuku vlastivědy a přírodovědy.
  3. Sníh nás láká na hodiny tělocviku ven. Se sněhem umíme čarovat. Naše šikovné ruce spolu s mozkovými závity vytvořily unikátní díla. Radkovo pokus nás přesvědčil, že tady byl saharský písek.
  4. Na svatého Valentýna jsme projevili lásku svým blízkým. Za odměnu jsme dostali jedničku z pracovního vyučování.
  5. Stále se snažíme, počítáme, píšeme, čteme… Moc se těšíme do školy. Těšíme se na sebe a na paní učitelku. Jsme parta. Umíme se domluvit i na dálku. Při pondělním ránu k Valentýnu jsme paní učitelce dali dárek. Na její obrazovce se objevilo 17x děkujeme.
  6. Masopust. I ten jsme si užili on-line jako srnka, duhová, bílá a černá kočka, levhart, plavec a plavčík, drak, žirafa, zebra, školačka a Harry Potter a zpěvák Elvis Presley. A nechyběl příběh o záchraně kočičky.
  7. A já paní učitelka Helena Baláková děkuji mým dětem za jejich unikátní hodiny vlastivědy a přírodovědy, za jejich každodenní pozdravy, jejich úsměvy, za fotografie z jejich života a samozřejmě za krásná překvapení, která mě pokaždé dojímají.
náhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhled
18.2.2021
ZŠ Březová, okres Sokolov

Komenského 232
357 61 Březová

Tel: 352 633 540,  608 323 025
E-mail: info@zs-brezova.cz