Základní škola Březová, okres Sokolov
608 323 025,    |  » kontakty «  |

Děti pekly zdravotníkům

náhled

Páťáci z naší školy se rozhodli společně se svou paní učitelkou, že když se mohou každý den potkávat při on-line výuce, mohou toho využít i  pro další dobrou věc. Na svátek sv. Valentýna se většina dětí ze třídy opět připojila "na dálku" a pekla společně dle receptu paní učitelky čokoládovou buchtu, kterou z větší části děti věnovaly zdravotnímu personálu nemocnice v Sokolově. Chtěly tímto ukázat dobrou vůli a odhalit svá srdce v den svátku pro ty, jejichž práce si tolik váží. Celkem 100 ks voňavého sladkého dárku se tak v pondělí 15. února převezlo do sokolovské nemocnice, kam jej osobně dovezla a sestřičkám předávala paní učitelka Hana Procházková. Cestu na jednotlivá oddělení nemocnice paní učitelce umožnila sociální pracovnice Vendulka Maxová.

Ze strany sestřiček bylo shodně slyšet velké díky a pozdravy směrem k dětem. Za zdravotní rouškou tak byla v unavených očích vidět alespoň chvilková radost.

Ještě jednou všem zdravotníkům přejeme pevné zdraví a mnoho výdrže do dalších dní.

náhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhled
16.2.2021
ZŠ Březová, okres Sokolov

Komenského 232
357 61 Březová

Tel: 352 633 540,  608 323 025
E-mail: info@zs-brezova.cz